0370-91900

Vanliga Frågor

Hur bokar jag en tid?

Tid bokas bäst på telefonnummer 0370-919 00, men det går även bra att skriva till oss här på hemsidan under Boka Tid, skicka ett mail till reception@vmovet.se eller skicka ett meddelande via vår messenger.
Kom ihåg att avboka din tid senast 24h innan ditt besök (72h Vid operationsbokningar), vi tillämpar avgift för uteblivet/sent avbokat besök.

Är ni AniCura?

Nej, vi är en helt fristående klinik och tillhör alltså inte AniCura som tidigare fanns i Värnamo. Vi har därför inte tillgång till journalerna därifrån. Vid behov och önskan kan vi beställa journalen från AniCura.

Vad kostar ett besök hos er?

Vår prislista finns här på hemsidan under Prislista. Där står våra vanligaste priser.

Hur hittar jag till era lokaler?

Vi finns i krysset E4:an/riksväg 27 på Bredastensområdet. Sväng in mellan Biltema och Rasta (skyllt finns). Vi ligger på vänster sida lite längre ner i ett grått hus. Vi delar gård med bla Assistanskåren.

Behandlar ni även hästar?

Ja, men för tillfället endast vaccination på kliniken. Tänk på att boka tid med god framförhållning.

Vilken typ av vård erbjuder ni?

Vi har en operationsavdelning, digital röntgen och ett välutrustat lab. Kontakta oss för specifika frågor.

Kan ni operera i de nya lokalerna?

Ja, vi utför olika typer av operationer. Vi har dock inte någon jourmottagning på kvällar och helger och inga djur kan stanna över natten. Vid operation som kräver att djuren stannar över natten hjälper vi er gärna med en remiss.

Tar ni bort tandsten?

Ja, det gör vi. Vi utför även extraktioner på både hund och katt.

Vi gör gärna en bedömning av ditt djurs tandstatus och hjälper dig att lägga upp en plan för behandling.

Har ni akutmottagning?

Nej. Men vi tar emot mindre akuta fall i mån om tid och beroende på vad det gäller. Vi har inga möjligheter att lägga in djur över natten eller utföra akuta operationer. Därav hänvisar vi dessa fall till ett djursjukhus. Ring oss på 0370-91900 för rådgivning.